Mere end 20 års erfaring

Om Plexifix

Plexifix udskifter og genskaber
Med base i KØge

Om Plexifix

Plexifix har mere end 20 års professionel erfaring med at udskifte gamle- og udvikle nye Dæksluger, Nedgangsluger, Skydeluger, Bådruder, Båd Luger og Vindspejle i akryl / plexiglas, til private lystbådsejere. 

logo båd

Erfaring

Vores erfaring er din sikkerhed for ydelser i den absolut bedste kvalitet

logo båd

Alt inden for feltet

Har du en speciel opgave i tankerne, kan du være sikker på, vi kan hjælpe

logo båd

Høj service

Har mere end 30 års erfaring så opgaverne bliver udført som var det til min egen båd.

Kontakt os

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om vores ydelser, er du meget velkommen til at henvende dig, så du kan få en eventuelt tilbud på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde e løsning, der matcher dine ønsker og behov. 

Professionel erfaring

Vi udskifter & genskaber

Plexifix kan som udgangspunkt producere eller genskabe alle Dæksluger, Nedgangsluger, Skydeluger, Bådruder, Båd Luger og Vindspejle. Nogle produkter kan vi genskabe efter skabeloner imens andre kræver, at vi får tilsendt det gamle produkt eller får de eksakte mål oplyst.

Vi udskifter både plexiglas-, træ- og glasfiberplader, med nyt plexiglas – akryl i den bedste kvalitet. Se menuen og se forløb og billeder af vores forskellige ydelser. Vi ser frem til at høre, hvordan vi sammen kan finde den bedst mulige løsning til dig. 

Plexifix udskifter og genskaber